Veilige schoolomgeving


Naar de schoolgids index


Het is aan ons allemaal om de schoolomgeving écht veilig te maken en te houden. 

Daar hebben we een aantal tips voor en dringende verzoeken aan alle mensen die kinderen komen brengen en/of halen maar ook voor alle andere weggebruikers.

Als het even kan, kom te voet of met de fiets naar school! Parkeer je fiets uitsluitend in de fietsenstalling en niet tegen het hek.

In verband met de veiligheid van iedereen: Breng uw kind(eren) alleen met de auto als dat qua afstand of weersgesteldheid echt noodzakelijk is! 

Kinderen die niet zo ver van school wonen, vragen we dringend te voet te komen. Onze fietsenstalling heeft maar een beperkt aantal plaatsen. Het trekken van een eerlijke ‘fietsgrens’ is nauwelijks te doen. Wij voelen ook niets voor een bindende regeling die streng wordt gecontroleerd. We laten het aan het gezond verstand van de ouders over of kinderen al dan niet met de fiets komen. Ouders die hun kind met de fiets komen brengen en/of halen verzoeken wij dringend, de ingang bij de poort niet te blokkeren en het goede voorbeeld te geven. Voor iedereen geldt: niet fietsen op de speelplaats! 


Download deze pagina Download de gehele schoolgids