Schoolfoto


Naar de schoolgids index


Tijdens allerlei activiteiten worden er veel films en foto's gemaakt.  Mooie momenten worden via een afgeschermde omgeving met ouders gedeeld. 

Jaarlijks vragen wij toestemming voor het gebruik van beeldmateriaal aan alle ouders. Dit in het kader van de AVG wet. 

We zijn afgestapt van de traditionele schoolfotograaf waarbij we, met hulp van de ouderraad, de hele onderwijsdag bezig waren met kinderen in allerlei samenstellingen voor de camera te krijgen. We zijn van mening dat broertjes/zusjes en portretfoto's in privésetting gemaakt kunnen worden. Tevens is het gemak van digitale fotografie enorm toegenomen waardoor ieder gezin ontelbare foto's heeft van hun kroost!  

Wel vinden we het een dierbare herinnering om de kinderen in groepssamentelling met de leerkracht(en) op beeld vast te leggen. Jaarlijks zullen we ervoor zorgen dat deze groepsfoto's op school worden gemaakt door één van onze eigen teamleden. We zullen deze groepsfoto vervolgens via ons ouderplatform digitaal met jullie delen. 

Kinderen waarvan de ouders géén toestemming geven om beeldmateriaal te delen waarop kinderen herkenbaar zijn, kunnen helaas geen onderdeel zijn van deze groepsfoto. Dit is een persoonlijke keuze die wij uiteraard te respecteren hebben.  


Download deze pagina Download de gehele schoolgids