Over het Kindcentrum 

Welkom

STip, ontwikkelt zich naar een kindcentrum. Een plek waar u en uw kind van harte welkom zijn voor de ontwikkeling van kinderen van 2 tot 12 jaar.

Op KCSTip  bieden  vanuit de samenwerking met t' Nest kinderopvangmogelijkheden aan.

Klik hier voor info en aanmelding!

Klik hier voor rekenmodule 

 

Bij kindcentrum STip vinden we het belangrijk dat kinderen zich in de volle breedte kunnen ontwikkelen. Uitblinken waar je goed in bent en ondersteund worden in dat wat je lastig vindt. We kennen de kinderen bij kindcentrum STip heel goed! Door gesprekjes met kinderen, goede contacten met ouders, volg- en meetinstrumenten, werkstukken en observaties hebben we een helder en volledig beeld van de ontwikkelingen, die ieder kind doormaakt. Hierbij maken we gebruik van de meest moderne leermiddelen. Bij kindcentrum STip werken we thematisch en leren we onderzoekend vanuit de nieuwsgierigheid en de onderzoeksvragen van de kinderen. Hierbij streven we samen naar bevlogenheid en passie om je essentiële leerstof en vaardigheden eigen te maken. 

KC STip is volop in ontwikkeling. Wij zijn een lerende organisatie, dit betekent dat het team van leerkrachten, pedagogisch medewerkers en vakdocenten ook samen leert, door bijvoorbeeld het volgen van studietrajecten en het implementeren van nieuwe inzichten en ontwikkelroutes/ materialen.

Bij KC STip streven we de hoogste kwaliteitseisen na. De komende periode gaan we, naast het ontwerpen van onze nieuwe huisvesting, de puntjes op de inzetten rondom de invoering van een kindontwikkelroute aansluitend bij het gedachtegoed van ontwikkelingsgericht werken. 

Heeft u vragen, opmerkingen, suggesties laat het ons weten. De deur staat voor u open! Koffie staat klaar!